- Hồ Chí Minh: Tòa nhà EBM, 683-685 đường Điện Biên Phủ, phường 25, Bình Thạnh, Quận Bình Thạnh
KEY RESPONSIBILITIES & DUTIES
1/ Develop new product:
Market research, quickly grasp customer tastes trends to create new dishes;
Responsible for planning, setting up the menu of new dishes to periodically put into the restaurant menu;
Test new products, write new product processing processes, train kitchen staff on the process of making new dishes;
Build a standard BOM (Bill of Material) with new items, recipe for deployment in the company's internal system;
Transfer and train SOP to the operation.
2/Standardize process of cooking menu:
Setting standards of raw materials and input goods;
Propose processing specifications, process of processing standard dishes to serve customers;
Supplier evaluation of technical and product quality for materials.
3/Training:
Training standard process of cooking menu for kitchen and new key member: Sous Chef, CDP, Junior CDP,..
Evaluate the performance of kitchen staff.
Coordinate with store, QC department to ensure quality of raw materials, quality of dishes:
Coordinate with QC / QA departments to control the quality of the dish;
Coordinate with departments to take measures to handle inappropriate products.
Others:
Participate fully in meetings with the Board of Directors, other Heads of departments as required;
Perform other related tasks under the direction of superiors.
Have at least 04 years of experience in R&D, especially product development experience for restaurant chains.
Priority has experience working at Korean restaurants with a dining model.
Foreign language: good English communication;
Computer: office informatics proficient;
Leadership skills, human resource management;
Excellent professional capacity - capable of operating, supervising and organizing work;
Be creative and flexible.
1/ Probation: 02 months
2/ Working time: 08:30 - 18:00, Monday - Friday
3/ Day off: 12 annual leave/ year
4/ Benefits:
S.I, H.I, U.I according to the provisions of the Labor Law;
Voucher for birthday 300.000 VND;
20% discount for employees when using services at the restaurant.
Ứng viên nộp hồ sơ trực tuyến bằng cách bấm Ứng tuyển ngay dưới đây.
Công ty TNHH Golf Artexport Tam Nông
Công ty TNHH Thương Mại Và Dịch Vụ ChefDzung
CÔNG TY TNHH THƯƠNG MẠI VÀ DỊCH VỤ CUỘC SỐNG CỦA TÔI
CÔNG TY CỔ PHẦN DU LỊCH CRYSTAL BAY DISCOVERY
W.I.N Career
Công ty Cổ phần Thực phẩm và dịch vụ My way
CÔNG TY CỔ PHẦN TẬP ĐOÀN KHÁCH SẠN HOÀNG THÀNH
CÔNG TY CỔ PHẦN ĐẦU TƯ VÀ PHÁT TRIỂN DU LỊCH NEW ERA
Công ty Cổ phần Tập đoàn Onsen Fuji
Công ty TNHH Elipsport
Công ty Cổ phần PTK VIETNAM
FPT IS Pro Company
CÔNG TY TNHH SUNVIET
FPT IS Pro Company
CÔNG TY CỔ PHẦN AMA AUTOMATION
Công ty TNHH Solum Vina
Công ty TNHH Tư vấn và Đầu tư Y Tế Quốc tế
CÔNG TY TNHH JT PLATFORM
CÔNG TY CỔ PHẦN GAMOTA
Công ty cổ phần Tasco Pro Company
CÔNG TY TNHH SẢN XUẤT VÀ THƯƠNG MẠI THIÊN PHƯỚC
Công ty CP Đầu tư Giáo dục và Phát triển Công nghệ Quốc tế Langmaster
Công ty TNHH Công nghệ điện ETEK
Công Ty TNHH Thương Mại & Dịch Vụ NNS
CÔNG TY TNHH BÌNH HÀ
CÔNG TY CỔ PHẦN THỰC PHẨM DINH DƯỠNG NUTRINEST
CÔNG TY TNHH THĂNG LONG ĐẦU TƯ DỊCH VỤ
Công ty cổ phần Xe khách & Dịch vụ Miền Tây
Công ty TNHH Việt Mỹ SSU
CÔNG TY CỔ PHẦN ĐẦU TƯ XÂY DỰNG BCONS Pro Company
Công ty TNHH Xuất nhập khẩu và Dịch vụ Anh Minh
W.I.N Career
Công ty TNHH Golf Artexport Tam Nông
LUX CRUISES GROUP CO., LTD
Công ty TNHH Thương Mại Và Dịch Vụ ChefDzung
CÔNG TY TNHH BÁNH NGỌT CJ VIỆT NAM
CÔNG TY CỔ PHẦN DU LỊCH CRYSTAL BAY DISCOVERY
CÔNG TY CP THIÊN ĐƯỜNG CỔ CÒ
Công ty Cổ phần Tập đoàn Onsen Fuji
Công ty TNHH Song Anh Hà Nam - Khách sạn INCO 515.9